Dagligdagen

Dagligdagen

Hverdagen er aldrig kedelig hos os. Vi bestræber os på at komme ud så meget som muligt, da vi og børnene elsker at være ude og udeliv er god motorisk udvikling for jeres barn.
Vi bor lige ved en skov og en dejlig legeplads, som vi bruger rigtig meget, det er altid spændende at se skoven forandre sig året rundt. Ellers bliver vi i vores dejlige have og leger.

Vi går også gerne på ture, enten en tur i børnehaven, andre legepladser i byen, hilser på hestene eller hvad vi lige kan finde på.

Når vejret ikke er til at være ude i, bliver vi inde. Her kan vi f.eks. finde på at synge og danse (hvilket vi gør tit 😉), tegne, lege med hjemmelavet modellervoks, male, slå telt op, lave balancebane eller bare lege teselskab eller bilbane.

En gang i mellem køre vi også på ture ud af Thorsager. Vi besøger nogen af de andre private børnepassere, tager en tur i Djurs Sommerland, Ree Park, Plantorama, på biblioteket eller hvad vi nu lige syntes.

Hver tirsdag, har vi lånt hallen ved skole. Her laver vi gymnastik og nyder at vi kan løbe rundt i den store hal med fuld fart på. 🙂

I vores hverdag lægger vi stor vægt på det enkelte barns trivsel og kunnen. Vi laver mange ting som udvikler barnet både socialt, sprogligt og motrisk, men der er også plads til ren leg og hygge. 

Nyeste kommentarer

11.02 | 19:06

Fucks sake Hid. What you up to ? Djurs Sommerland is closed 😀😀😀😀